Advertisement:

All Network [Chocolate] - Free internet for all networks, all countries, EVERYBODY

Discussion in 'Pc Free Browsing Codes And Tips' started by 8ty, Jul 7, 2013.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 1)

    • GL Legend
    • Guru Member

    Noble_Stead GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,357
    Likes Received:
    100
    Sponsored Links:
    @8ty, what if we have to use proxy with chocolate?
    • Guru Member

    BLACKHAT-MARSHAL Guru Member

    Member Since:
    Aug 24, 2011
    Message Count:
    389
    Likes Received:
    53
    Current Phone:
    07063951097
    Opensource bro
    similar to vpn with Jre?
    • GL Legend
    • Guru Member

    Noble_Stead GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,357
    Likes Received:
    100
    and you guys sud know dat airtel default proxy has changed from 172.18.254.5:8080 to 172.22.18.254:8080
    xilohs likes this.
    • Guru Member

    BLACKHAT-MARSHAL Guru Member

    Member Since:
    Aug 24, 2011
    Message Count:
    389
    Likes Received:
    53
    Current Phone:
    07063951097

    correctkiddd Member

    Member Since:
    Mar 11, 2013
    Message Count:
    46
    Likes Received:
    2
    I wish u all a merry xmas and Happy New Year in Advance

    correctkiddd Member

    Member Since:
    Mar 11, 2013
    Message Count:
    46
    Likes Received:
    2
    I wish u all a merry xmas and Happy New Year in Advance

    correctkiddd Member

    Member Since:
    Mar 11, 2013
    Message Count:
    46
    Likes Received:
    2
    I wish u all a merry xmas and Happy New Year in Advance
    • GL Legend
    • Guru Member

    Noble_Stead GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,357
    Likes Received:
    100

    moe5 Member

    Member Since:
    Dec 23, 2010
    Message Count:
    29
    Likes Received:
    4
    Welcome back 8ty,merry xmas τ̲̅o̶̲̥̅ everyone on guruslodge...enjoy the celebration...
    • GL Legend
    • Guru Member

    Noble_Stead GL Legend

    Member Since:
    Sep 30, 2010
    Message Count:
    1,357
    Likes Received:
    100
    Etisalat: mobile.etisalat.com.ng/web opens with 10.71.170.5:8080
    airtel: whatsapp subscription "208.43.117.136/"
    • Super Moderator

    Abeylua Super Moderator

    Member Since:
    Jul 16, 2013
    Message Count:
    166
    Likes Received:
    11
    Follower but not a user...weldone to all the badhosky.MERRY XMAS Y'ALL

    Nattydread Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 11, 2013
    Message Count:
    152
    Likes Received:
    30
    Happy to hear from you again 8ty. $alam
    • GL Legend
    • Guru Member

    egbocha #Ninamayas Saying#

    Member Since:
    Oct 5, 2013
    Message Count:
    705
    Likes Received:
    222
    Current Phone:
    E5, gionee P2S
    Bro,abeg we no get tym 4 dis snail speed network,even wen deir 3.75g is ontop ur huz:nooo::smh:.
    • Guru Member

    deedrumz Guru Member

    Member Since:
    Aug 2, 2013
    Message Count:
    320
    Likes Received:
    24
    morning greatest lodgers.......... merry xmas and happy new year in adv
    • GL Legend
    • Guru Member

    Don_emax InViSiBiLiTy

    Member Since:
    Oct 6, 2010
    Message Count:
    1,147
    Likes Received:
    172
    He is just being an option @ less many ppl don't knw that's it working but slow
    • Guru Member

    holysaint1 Guru Member

    Member Since:
    Dec 18, 2010
    Message Count:
    474
    Likes Received:
    35
    Current Phone:
    Nokia 3310 :D Android 6.0
    bro it mite be a snail netwrk in ur area.. Buh in ma hood.. Its competing with eti network. so dnt discriminate. Just try to be open to all suggestions and solutions... Aiite
    • GL Legend
    • Guru Member

    Blaquemyc GL Legend

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    1,052
    Likes Received:
    62
    Current Phone:
    htc one xl cm12 (5.0.2)
    airtel is not bad at all in my hood, especial when using it in playstore. The speed is ok
    • Guru Member

    neo2 D3ZTRUCT10N.

    Member Since:
    Aug 11, 2012
    Message Count:
    328
    Likes Received:
    132
    Current Phone:
    Blackberry Z30
    Totally Random ish.
    Removed my Glo sim from my bb and connected to blackberry.net on pc with my MODEM and its been goin;himm; .

    Tried this like a hundred times before today and it never worked
    maybe its cus i updated my bb os while my sim was in my bb.;himm;
    • Guru Member

    yungmurney Guru Member

    Member Since:
    Sep 20, 2011
    Message Count:
    357
    Likes Received:
    12
    Merry Xmas y'all .... So has anyone confirmed any of 8ty's posts up there aside mere suggestions ? Goodmorning guys.
    • GL Legend
    • Guru Member

    egbocha #Ninamayas Saying#

    Member Since:
    Oct 5, 2013
    Message Count:
    705
    Likes Received:
    222
    Current Phone:
    E5, gionee P2S
    hehehehe:hehe:..........villa ke:shh:! Abeg Onitsha no be villa ooo.Well,dose fellas its bein fastest in deir hood shud w8 till wen dose who re holdin d stuffs will be willin 2 share 2 u guyz;cigar;:bye:.
    • GL Legend
    • Guru Member

    humble-X GL Legend

    Member Since:
    Dec 21, 2011
    Message Count:
    1,186
    Likes Received:
    259
    Current Phone:
    Nokia 3310
    Bro abeg, u fit drop d settings, d 4 networks are gud in ma area
    • GL Legend
    • Guru Member

    Misra Vergissmeinnicht

    Member Since:
    Apr 29, 2012
    Message Count:
    1,436
    Likes Received:
    145
    Hope this turns out to be a great Christmas present for us all.

    detyung Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 13, 2013
    Message Count:
    179
    Likes Received:
    27
    What version were u using?

    Benny4wax Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 16, 2013
    Message Count:
    273
    Likes Received:
    64
    Current Phone:
    Infinix hot
    can this chocolate ish work on android???

    Benny4wax Upcoming Guru

    Member Since:
    Oct 16, 2013
    Message Count:
    273
    Likes Received:
    64
    Current Phone:
    Infinix hot
    i am not new to vpn but i av not used chocolate before so please, can this chocolate ish work on android device???
    • GL Legend
    • Forum Author
    • Guru Member

    M@§t£r4c¤d£ The Gr8 ONE

    Member Since:
    Oct 2, 2010
    Message Count:
    3,024
    Likes Received:
    990
    Current Phone:
    Ipad, Techo M3, & Innjoo leap 4(Window 8.1)
    L:DL... U can't understnd bro... But many here do... Ya legacy can neva be forgotten bro. Take care

    henryuzo Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 11, 2013
    Message Count:
    138
    Likes Received:
    8
    @8ty i dey wait as ur boi no quamx... Cant wait for choco to come back to life.
    @mastercode na ur hand ehn dey nw oo so do somthn sharperly ur guyx are waitin
    • Guru Member

    neo2 D3ZTRUCT10N.

    Member Since:
    Aug 11, 2012
    Message Count:
    328
    Likes Received:
    132
    Current Phone:
    Blackberry Z30
    version of what precisely???
    • Guru Member

    Quadrescent Guru Member

    Member Since:
    Mar 16, 2013
    Message Count:
    525
    Likes Received:
    36

    He mean the version of your bb desktop manager

    detyung Upcoming Guru

    Member Since:
    Mar 13, 2013
    Message Count:
    179
    Likes Received:
    27
    Blackberry phone ws it 7?
    And what type of BB do you use?

Sponsored Links:

Share This Page